Over ons

INDUSTRIËLE LASERSYSTEMEN

LASERSNIJDEN, LASERGRAVEREN & LASERLASSEN

Lion Lasers blinkt uit door kennis op zowel applicatiegebied als machinebouw. Deze kennis was en is essentieel voor de ontwikkeling van de diverse specials voor een aantal specifieke branche sectoren. Lion Lasers ontwikkelt en bouwt ook lasersystemen voor verschillende andere merken.

Wij denken graag met u mee en vinden voor iedere uitdaging een oplossing. Zo zijn onze standaard lasermachines verstelbaar en uit te breiden met diverse accessoires. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitgebreid advies, training en service op het gebied van lasermachines.

Techneuten met een passie voor lasers

HET TEAM

Robert van Teeffelen

Directeur

Karine Kanis

Manager Lion Laser Productions

Maartje Hop

Financiën

Joost de Bruijn

Verkoop en Advies

Lukas Eppinga

Verkoop en Advies

Michael Göttlich

Machinebouw

Marc van Hemert

Machinebouw en Service

Taner Ergin

Machinebouw

Marc Oostmeijer

Machinebouw en R&D

Luc van Hemert

Inkoop en R&D

Ton van Nispen

Planning en ondersteuning

Babylona Aarts

Administratie

Contact

Vragen? Kom in contact

    Download

    Download de brochure

    De LionAlpha is mede geschikt voor laserlassen van diverse metaalsoorten.De slimme LED verlichting is rondom aan de bovenzijde aangebracht. Zelfs op grote afstand is daarmee duidelijk de status van de machine te zien. De hoogte-assen nivelleren zichzelf bij het nullen en zijn elektronisch uit te lijnen. Voor de bewegingen gebruiken we de Alpha Festo assen met kogelomloopspindels en Yaskawa AC-servomotoren. De automatische schuifdeur geeft met een veiligheidsglas goed zicht op het proces.

    Download brochure